translations.contactInfo
Wolfswinkel 9a
6021 ED Budel

+31 (0)6 -12259064
info@cranendonckactief.nl

Postadres

Terug naar overzicht

Cranendonck Actief! presenteert 15 speerpunten en 22 kandidaten

Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Cranendonck Actief! heeft haar verkiezingsprogramma vastgesteld. Het is een compact programma met 15 speerpunten. Het heet: “Samen Verder”. Dat geeft precies aan wat Cranendonck Actief! wil. Ons eerste en voornaamste punt is dat wij een gemeente willen die nog meer van en voor de inwoners is. Wij willen samen met inwoners, organisaties, bedrijven, verenigingen verder bouwen aan onze gemeente.

Er is de afgelopen jaren al veel veranderd. Een groot aantal projecten is van de grond gekomen, samen met inwoners. ‘Onze School’ in Maarheeze, de bouwhallen voor carnavalsverenigingen en ‘samen mee naar de A2’ zijn voorbeelden. Geef betrokken inwoners in de komende periode nog meer de ruimte. De gemeente ondersteunt. Wij kijken in ieder geval uit naar meer van dit soort projecten!

Alle kandidaten

content-image content-image content-image

De plannen zijn er, nu de invulling

Wethouder Jan van Tulden heeft de afgelopen jaren met zijn sociale team een enorme klus geklaard. Ze moesten meer doen met minder geld. Ze hebben er voor gezorgd dat Cranendonck een leefbare gemeente is gebleven met goede WMO voorzieningen.
Het Hof van Cranendonck verdween van de agenda. Er wordt nu gewerkt aan een plan dat beter past in de omgeving, de Baronie van Cranendonck. De plannen zijn er, nu de invulling.

De 22 kandidaten op onze lijst (9 vrouwen, 13 mannen), afkomstig uit alle kernen en allemaal actief in het maatschappelijk leven en betrokken bij wat er gebeurt in Cranendonck, ondersteunen het huidige beleid en onze speerpunten. Alle 22 willen zich de komende vier jaar inzetten om, samen met u, de ambities van ons verkiezingsprogramma te realiseren.

De kandidaten

Onze kandidatenlijst wordt aangevoerd door Karel Boonen (Maarheeze), de huidige fractievoorzitter. Karel heeft ruimschoots ervaring met het werken binnen de gemeentelijke overheid (o.a. als gemeentesecretaris). Naast lijsttrekker is Karel ook een van onze kandidaat wethouders. Op plaats 2 staat David Morgan (Soerendonk). Hij is op dit moment al raadslid. Plaats 3 wordt ingevuld door onze huidige wethouder Jan van Tulden (Budel). Ook Jan heeft zeer veel ervaring met het werken binnen de gemeentelijke overheid.

Ook Jan is kandidaat wethouder. Koen van Laarhoven (Budel) staat op plaats 4 en heeft eveneens ervaring als raadslid. Dit geldt ook voor Erica de Graaf-van Alphen (5, Budel-Dorplein) en Roberta Bergmans-Lemmers (6, Budel-Schoot) Op plaats 7 staat huidig fractievertegewoordiger Jose Corporaal-Jonker (Budel). Jos van Velthoven (Maarheeze) is terug te vinden op plek 8 en is nieuw op de lijst. Jos heeft veel ervaring binnen de lokale overheid. Op plaats 9 is Brenda Meusen–den Ouden (Gastel) terug te vinden en op plaats 10 huidig raadslid Andre Oud (Maarheeze)

De overige namen op onze kieslijst zijn Anne-Mieke de Sterke-Zevenhek (Budel-Schoot), Leon van de Burgt (Budel-Dorplein), Cindy Stienen (Maarheeze), Wim Cremers (Budel-Dorplein), Etienne Corporaal (Budel), Kittie Raats (Soerendonk), Yvonne Respen-van Tulden (Budel-Schoot), Paul Horst (Budel), William Schreuders (Budel), Markus Zappe (Budel), Anja Pieters (Budel) en Wim Smit (Budel).

Ons verkiezingsprogramma staat op onze site en u weet, u kunt ons altijd aanspreken. Wij zijn er voor u!

Meer informatie over ons?

Neem contact met ons op!

Contact opnemen
Vragen? Neem contact op met ons! +31 (0)6 -12259064 Of via social media Facebook Twitter