translations.contactInfo
Wolfswinkel 9a
6021 ED Budel

+31 (0)6 -12259064
info@cranendonckactief.nl

Postadres

Terug naar overzicht

Jasper Heijmans nieuwe fractievertegenwoordiger

impression image

Een nieuw gezicht!

Een korte introductie door Jasper zelf: Ik ben Jasper, 30 jaar, al mijn hele leven woonachtig in Maarheeze en werkzaam bij OneMed Nederland, een leverancier van medische hulpmiddelen. Tevens ben ik secretaris van de OR van OneMed.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met research voor mijn eigen website over de formule 1. Ik heb een passie voor autosport. In mijn vrije tijd wandel en mountainbike ik graag en als er nog tijd over is, probeer ik elk jaar wel een paar keer naar hett circuit te gaan.

Daarnaast ben ik geïnteresseerd in de politieke geschiedenis, zowel lokaal als van Nederland. Regelmatig ben ik actief in de dorpsraad van Maarheeze.

Ik ben sinds 2018 lid van Cranendonck Actief!. Ik ben met ze in contact gekomen toen ik zelf een burgerinitiatief wilde opstarten m.b.t. het onderhoud van de speelvelden. Hier ga ik de komende tijd nog verder mee aan de slag. Wat me vooral trekt aan de partij is dat het onafhankelijk lokaal is. Ik ben namelijk van mening dat partijen gelieerd aan landelijke partijen niet onafhankelijk kunnen regeren in een gemeente. Het is vooral verademend om te zien dat de partij goed verdeeld is tussen links en rechts, en op deze manier een goede afspiegeling is van de maatschappij en de inwoners van onze gemeente.

Ik ben Cranendonck Actief! dankbaar voor deze kans die ik heb gekregen. Het is allemaal nieuw nog voor me, maar er bestaat niets mooiers dan het onbekende het bekende te maken. Ik heb er dan ook enorm veel zin in en hoop dat mijn bijdrage de komende tijd dan ook van toegevoegde waarde is voor onze gemeente!

Meer informatie over ons?

Neem contact met ons op!

Contact opnemen
Vragen? Neem contact op met ons! +31 (0)6 -12259064 Of via social media Facebook Twitter