translations.contactInfo
Wolfswinkel 9a
6021 ED Budel

+31 (0)6 -12259064
info@cranendonckactief.nl

Postadres

@isset($links->become_member) Lid worden @endisset Mail: info@cranendonckactief.nl

Over ons

Daarom Cranendonck Actief!

Cranendonck Actief! is een onafhankelijke lokale politieke partij. Open en eerlijk, altijd op zoek naar de beste oplossing voor Cranendonck, passend bij haar inwoners en omgeving. Wij leggen geen verantwoording af aan landelijke partijbesturen, maar wel aan de inwoners van Cranendonck. Want Cranendonck is van haar inwoners en alleen onze inwoners zijn belangrijk voor Cranendonck Actief!

In Cranendonck doen we het samen. Wij willen de beste kandidaten voor het gemeentelijk bestuur. Wij hebben daarnaast vertrouwen in de ideeën en initiatieven van onze eigen inwoners. Daar willen we alle ruimte aan geven, waarbij de gemeente zich ondersteunend en dienstbaar opstelt.

Op voorstellen die ons allemaal aangaan, willen we u dan ook écht invloed geven. Zo kunnen we ons samen inzetten voor een mooi Cranendonck, waar het goed leven, wonen en werken is.

Cranendonck Actief! kiest voor kwaliteit, integriteit, transparantie en toegankelijkheid. We kijken naar het nu, maar zeker ook naar de toekomst. Cranendonck moet een gemeente worden en zijn die dichtbij haar inwoners staat, die sociaal en duurzaam is, waardoor het er fijn wonen, werken en recreëren is. Vanuit deze gedachten willen we Cranendonck beter maken. Het kan beter. En het moet beter!

Bekijk ons verkiezingsprogramma
image
anbi logo

Cranendonck Actief! is een door de belastingdienst als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) erkend onder reg.nr. 85762 RSIN 805310496. Dat betekent dat donaties, giften etc. in zijn geheel afgetrokken kunnen worden bij uw belastingaangifte. Neem voor meer informatie contact op met onze penningmeester: info@cranendonckactief.nl De financieel jaarverslagen (als voorgeschreven door de belastingdienst) vindt u hiernaast.

Beloningsbeleid
De bestuurders, raadsleden en fractievertegenwoordigers van Cranendonck Actief! ontvangen geen beloning vanuit Cranendonck Actief! Gemaakte onkosten kunnen worden vergoed, maar worden meestal niet gedeclareerd.

Beginselverklaring Cranendonck Actief!
Klik hier om onze beginselverklaring te bekijken.

Meer informatie over ons?

Neem contact met ons op!

Contact opnemen
Vragen? Neem contact op met ons! +31 (0)6 -12259064 Of via social media Facebook Instagram Twitter