translations.contactInfo
Wolfswinkel 9a
6021 ED Budel

+31 (0)6 -12259064
info@cranendonckactief.nl

Postadres

Terug naar overzicht

@isset($links->become_member) Lid worden @endisset Mail: info@cranendonckactief.nl

Onze mensen: Els, Andre en Jose

Een sociaal beleid

In Cranendonck moet meer aandacht komen voor onze kinderen en jongeren, zeker na de coronapandemie. Investeer in goede speelvoorzieningen. Laat Harlekyn op de huidige locatie. Zorg ook voor onze ouderen, met passende zorg en hulp in het huishouden, zodat ze op een gelukkige manier thuis (of in een mantelzorgwoning) kunnen blijven wonen.

We willen extra aandacht voor inwoners met een laag inkomen. Geef ook deze inwoners en hun kinderen alle kansen en mogelijkheden. Draai bezuinigingen terug, zeker in deze tijd met prijsstijgingen op alle gebieden.

impression image

Els van der Heijden - Boelens - Budel (4)

Els is geboren in Soerendonk en opgegroeid en woonachtig in Budel. Ze is getrouwd met Ad en moeder van Sam en Lotte. Els zet zich in voor een socialer Cranendonck. Ze heeft ruim 37 jaar ervaring in de zorgwereld. Nu is ze actief deelnemer van het Armoedeplatform, lid van de Zorgadviesraad en bestuurslid van de woonvorm “Os Thoes”. En die ervaring komt goed van pas en zet ze graag in, voor een beter en socialer Cranendonck.

“Zorg extra voor onze kinderen en jongeren, zeker na de coronapandemie. En let goed op onze ouderen, die langer zelfstandig wonen.

En ik maak me sterk voor een armoedebeleid dat echt werkt! Hier is voorkomen echt beter dan genezen. Zeker in deze tijd met prijsstijgingen op alle gebieden.”

impression image

Andre Oud - Maarheeze (5)

Geboren Brabander en sinds 1975 getogen in Maarheeze. Al jaren strijdt Andre voor een sociale en eerlijke gemeente. 

"Ik ben de afgelopen vier jaar actief geweest als cliëntondersteuner WMO. Ik heb menig 'keukentafelgesprek' gevoerd. Ook heb ik, aangestuurd door onze sociaal makelaar, inwoners geholpen waar ik kon." Een dankbare taak, maar er is meer nodig. Terwijl inwoners wettelijk recht hebben op cliëntondersteuning, zet de gemeente dit niet standaard en actief in. Tot mijn spijt heb ik gezien hoe er steeds minder aandacht kwam voor mensen die hulp nodig hadden. In mijn ogen een gevolg van bezuinigingen die niet nodig waren en niet nodig zijn. Dat kan beter. Dat moet beter!

impression image

Jose Corporaal (8)

In 1999 samen met mijn gezin in Budel komen wonen. Ik ben getrouwd en we hebben 3 kinderen. 

"Ik bijt me graag vast in dossiers, met oog voor de zwakkeren in onze samenleving. Zij verdienen meer ondersteuning in deze bureaucratische wereld. Ik zeg graag waar het op staat. ik sta voor een beleid gericht op de mens in plaats van de regels. Daarnaast vind ik heel belangrijk om ervoor te zorgen dat Cranendonck een leefbare gemeente blijft voor iedereen"

content-image content-image content-image

Meer informatie over ons?

Neem contact met ons op!

Contact opnemen
Vragen? Neem contact op met ons! +31 (0)6 -12259064 Of via social media Facebook Instagram Twitter