translations.contactInfo
Wolfswinkel 9a
6021 ED Budel

+31 (0)6 -12259064
info@cranendonckactief.nl

Postadres

Terug naar overzicht

@isset($links->become_member) Lid worden @endisset Mail: info@cranendonckactief.nl

Onze mensen: Harry en Jasper

impression image

Harry Jochems - Budel Schoot (10)

Harry woont met zijn vrouw en dochter in Budel-schoot en is een geweldige nieuwkomer op onze lijst. Als ex-militair met diverse uitzendingen weet Harry als geen ander wat onveiligheid met mensen doet. Wat er nu in Oekraïne gebeurt, gaat hem dan ook aan het hart.

"Mijn hart ligt bij veiligheid en leefbaarheid. Twee zaken die veel meer met elkaar te maken dan je denkt. Als je je veilig voelt in je woonplaats, dan woon en leef je prettiger. 

Ook in Cranendonck voelen veel mensen zich niet veilig. Dit moet beter en dit kan beter. Daarin moet worden geïnvesteerd. We kunnen een deel verhelpen door gericht cameratoezicht bij winkels en op het station Maarheeze. En iedereen moet weten dat er gehandhaafd wordt bij misstanden.

Verder vind ik het ontzettend belangrijk dat iedereen hetzelfde behandeld wordt. Dit betekent hard aanpakken van pestgedrag op scholen, discriminatie en vriendjespolitiek.  Zodat jij kan en mag zijn wie je bent en je gelijke kansen hebt. 

Ik wil, samen met Cranendonck Actief!, werken aan een velige en leefbare gemeente, in alle kernen'. 

impression image

Jasper Heijmans - Maarheeze (14)

Jasper is op dit moment commisielid en al een aantal jaar actief betrokken. Hij is werkzaam bij OneMed Nederland, een leverancier van medische hulpmiddelen. Tevens is hij daar secretaris van de OR. 

De natuur van Maarheeze kent geen geheimen voor Jasper. Hij wandelt er graag. Jasper is lid van het buurtpreventieteam in Maarheeze en maakt ook daar zijn wandelmeters. "Voor mij zijn leefbaarheid en veiligheid belangrijke punten. Ik merk tijdens de wandelingen veel op (openstaande ramen, niet gesloten auto's). We moeten met elkaar goed opletten. En hierbij hoop ik dat ook de veiligheid in Maarheeze centrum snel weer terug is als vanouds.

Om de leefbaarheid in alle dorpen te vergroten moet er echt worden geïnvesteerd in speelvoorzieningen. Maak ze meteen multifunctioneel. Zo kan jong en oud gebruik maken van dezelfde voorzieningen. Goed voor iedereen!"

Meer informatie over ons?

Neem contact met ons op!

Contact opnemen
Vragen? Neem contact op met ons! +31 (0)6 -12259064 Of via social media Facebook Instagram Twitter