translations.contactInfo
Wolfswinkel 9a
6021 ED Budel

+31 (0)6 -12259064
info@cranendonckactief.nl

Postadres

Terug naar overzicht

@isset($links->become_member) Lid worden @endisset Mail: info@cranendonckactief.nl

Onze mensen: Karel en Cindy

Dienstverlening en gemeentelijke belastingen

De OZB is in de afgelopen jaren meer gestegen dan nodig was. Dit gaat eerst terug naar onze inwoners, als het aan ons ligt. Dan kijken we verder. Een verhoging van lokale lasten kan alleen als hier iets tastbaars tegenover staat.
En de dienstverlening is ook een zorgenpunt. Karel en Cindy geven kort aan wat er beter kan en beter moet. En hoe we dat willen realiseren. 

impression image

Karel Boonen (3) - Maarheeze

Karel woont sinds 1998 in Maarheeze en is daar op verschillende fronten actief. Hij is getrouwd met Bertie, heeft twee kinderen en binnenkort een kleinkind. Karel zit sinds 2014 heel actief voor ons in de gemeenteraad. Hij is maakt zich sterk voor de belangen van Maarheeze en voor een goed bestuur van onze gemeente. 

"En goed besturen is niet de lokale belastingen verhogen om gaten te vullen. En als ze gevuld zijn het niet terug te geven. Dit kan beter. Dit MOET beter. Tussen 2018 en 2021 hebben CDA, Pro6 en VVD de OZB 6,4% meer laten stijgen dan de inflatie. En werd er ook nog eens bezuinigd op voorzieningen zoals de bibliotheek in Maarheeze. Inmiddels krijgt de gemeente (jaar op jaar) extra geld en zijn de reserves op orde. Dus kan het geld (zo snel mogelijk) terug naar de inwoners. Zeker in deze tijd, waarin alle lasten alleen maar stijgen! Alle andere partijen waren hier tegen. Een stem op ons zorgt voor lagere lasten én betere voorzieningen."

impression image

Cindy Stienen (11) - Maarheeze

Cindy is geboren en getogen in Maarheeze. Zij woont er met Marc en samen hebben ze drie kinderen. Cindy heeft een hart voor het onderwijs: zij begeleidt o.a. toekomstige leraren. In Maarheeze is Cindy actief bij de toneelgroep Schakel en vanuit het verleden o.a. bij de scouting Kizito en de jeugdcommissie van de Muuzevangers

"Wij krijgen heel veel klachten over de dienstverlening door de gemeente. Brieven en mails worden niet of te laat beantwoord, stukken raken kwijt, termijnen worden verlengd of overschreden. Dat kan en dat moet echt veel beter! De gemeente is van en voor de inwoners. Daarom wil Cranendonck Actief! een gemeentelijk ombudsman (m/v) instellen. Iemand die de komende vier jaar de inwoners helpt wanneer zij problemen hebben met de gemeente." 

content-image content-image content-image

Meer informatie over ons?

Neem contact met ons op!

Contact opnemen
Vragen? Neem contact op met ons! +31 (0)6 -12259064 Of via social media Facebook Instagram Twitter